CAUTA  
   
 
"Acest proiect este finantat, in parte, printr-un Grant al Ambasadei SUA la Bucuresti. Opiniile, concluziile, recomandarile, etc, din cadrul acestui proiect sunt ale autorilor, si nu reflecta in mod necesar pe cele ale Departamentului de Stat SUA."
 
   
   
  Utilizator
  ParolaVreau sa fiu necunoscut pe net - Anonimat

Declaratie privind libertatea comunicarii pe Internet - Consiliul Europei

Principiul 7: Anonimat

Pentru a asigura protectia importiva supravegherii online si a spori libera exprimare a informatiilor si ideilor, statele membre trebuie sa respecte vointa utilizatorilor de Internet de a nu isi face cunoscuta identitatea. Aceasta nu impiedica statele membre sa ia masuri si sa colaboreze pentru a-i descoperi pe cei responsabili de savirsirea unor infractiuni, in concordanta cu legea nationala, CEDO si alte acorduri internationale in domeniile justitiei si politiei.Si in practica ? 

 
 

Cum sa ramai (mai) anonim online
scris de cristina     ultima modificare la  30/07/2008
 
Gandeste-te de doua ori inainte de a da informatii reale despre tine pe Internet Nu ultiliza numele tau real pe Internet. O porecla poate fi utila uneori Fii atent la "noii" prieteni intalniti doar pe Net Foloseste un cont de mail gratuit (gmail, yahoo, etc. ) daca iti faci un cont undeva Verifica site-urile inainte de a face o comanda online acolo - vezi daca are o adresa fizica Evita spamul, fa o adresa separata daca stii ca va ajunge publica. Nu deschide mesajele spam. Nu deschide atasamentele de la mesajele necunoscute Protejeaza-ti parolele. Fa-le greu de ghicit


 
                                                                                                  Vizualizezi pagina 1 din 1