CAUTA  
   
 
"Acest proiect este finantat, in parte, printr-un Grant al Ambasadei SUA la Bucuresti. Opiniile, concluziile, recomandarile, etc, din cadrul acestui proiect sunt ale autorilor, si nu reflecta in mod necesar pe cele ale Departamentului de Stat SUA."
 
   
   
  Utilizator
  ParolaSite -  De ce netiquette?

A fost o data ca niciodata nu prea exista in Internet. Ca exista doar de vreo 47 de ani... Dar inca din primele momente ale crearii Internetului activitatile colaborative si regulile scrise sau nescrise au dominat spatiul virtual.  Care sunt aceastea sau unde se pot gasi ele ?


Posting placut!

 
 

Un punct de plecare
scris de bogdan     ultima modificare la  12/03/2008
 
Un bun punct de plecare pentru definirea netiquettei  este definitia data de wikipedia romaneasca : Neticheta (cuvânt compus din net şi etichetă) este un ansamblu de reguli de conduită recomandate internauţilor. Ca orice domeniu şi cel virtual are o cultură proprie ale cărui reguli trebuie cunoscute înainte pentru o bună utilizare şi pentru a nu comite imprudenţe. Cum internet-ul se află în continuă expansiune  şi o dată cu el şi numărul de utilizatori, se impunea întocmirea unui cod universal pentru folosirea spaţiului virtual.


 
                                                                                                  Vizualizezi pagina 1 din 1