CAUTA  
   
 
"Acest proiect este finantat, in parte, printr-un Grant al Ambasadei SUA la Bucuresti. Opiniile, concluziile, recomandarile, etc, din cadrul acestui proiect sunt ale autorilor, si nu reflecta in mod necesar pe cele ale Departamentului de Stat SUA."
 
   
   
  Utilizator
  ParolaSite - Termeni si conditii


Acest proiect este coordonat de Centrul pentru Jurnalism Independent si finantat de Ambasada Statelor Unite la Bucuresti si Coca Cola HBC.

Opiniile, concluziile, recomandarile, etc, din cadrul acestui proiect sunt ale autorilor si, nu reflecta in mod necesar pe cele ale coordonatorilor si finantatorilor.


Pentru orice sugestie sau comentariu legat de site, va rugam sa folositi formularul de contact de pe site.


 
 

Bun venit
scris de administrator     ultima modificare la  12/02/2008
 
Am o intrebare. Cui o adresez ?; Cine e in spatele siteului? ; Ce e legal sau ilegal online ?; Ce este si cum se respecta Netiquette ?; Spun ce vreau, dar stiu ce spun ?; Upps, mi-am pierdut identitatea online ? Acestea sunt doar cateva din intrebarile carora ne propunem sa le gasim impreuna raspunsuri. Netiquette doreste sa informeze categoriile cele mai active de utilizatori si furnizori de continut informativ pe Internet – jurnalisti, studenti la jurnalism si elevi de liceu – asupra drepturilor si responsabilitatilor pe care le au, ca si asupra limitelor libertatii de exp


 
                                                                                                  Vizualizezi pagina 1 din 1